Värdet i Helsingborg nu är ju verkligen inte att leka med. Livet leker som fan!

Nu ska jag börja uppdatera bloggen. Det var ett bra tag sen jag gjorde mitt sista inlägg. På sista tiden har en massa olika saker hänt jag har bland annat fyllt 15 år och träffat en himla massa olika fina kompisar! Jag börjar blogga på nytt idag eftersom jag inte har något att göra just nu (sitter i bilden på väg till Landskrona). Som jag berätta innan så fyllde jag år nu i veckan. Under min födelsedag fick jag en massa gratulationer och en massa fina presenter. Jag gjorde ve mina naglar i stan och senare på kvällen träffa jag mina fina vänner! I helgen har det hänt en massa saker som jag tänker skriva om i kvällens inlägg, med andra ord får ni ta en koll på min blogg ikväll. Bjuder på en bild från  kvällen med Emelie!

image description


Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut

Idag var jag inte i skolan eftersom jag var så kallad sjuk. Jag blev hemma och plugga hela tre timmar, stolt över mig själv. När mamma kom hem från jobbet körde vi direkt ner till stan eftersom jag skulle slinga mitt hår. När jag hade slingat håret gick jag direkt hem för att ta en massa ego bilder med andra ord är jag nöjd med mitt hår (bilder kommer imorgon). Just nu ligger jag i min säng och har taggat match sen klockan 21.00 och kan verkligen inte somna! Det är ju inte bra eftersom att jag ska upp redan vid 08.30 imorgon. Iallafall så var alla mina vänner på sirocco men inte jag, känner hur jag verkligen kommer kunna somna gott ikväll efter världens finaste samtal från världens bästa kille. Jag gör ett inlägg när jag sitter i bussen till och från matchen.

image description


När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.

När jag inte är i skolan så brukar det vara så att jag bloggar extremt mycket! Men idag går tyvärr det inte eftersom att jag är jätte sjuk. Jag brukar faktiskt alltid vara så pass frisk att jag kan gå till skolan, men tyvärr inte idag. Ni kommer inte tro mig men under tre dagar har jag bara druckit vatten och gått på toa och gått ner 4kg. Sitter i min säng nu och har jätte ont i magen och mår verkligen jätte illa! Är så otroligt hungrig men jag vill inte äta, vet inte om det är för jag känner mig fet? Men nu börjar mitt nya nyttiga liv! Jag tror själv att jag kommer må så mycket bättre om jag äter bättre mat och skippar allt mitt små ätande. Som jag berätta innan ligger jag i min säng och lär nog göra det resten av denna dag! Blir nog så att man får ligga och kolla på en film eller liknande. Nu ska jag ner för att äta en bulle som är mörk med frö utan smör!


Vilken otrolig känsla att få lyckas när man faktiskt har kämpat.

Idag var nog den sämsta dagen på så otroligt länge. Dagen börja med tjuvar och sluta med feber! Just nu ligger jag i min säng och hoppas på en lycklig stjärna att jag ska bli frisk till matchen på torsdag! Onsdag var det meningen att jag skulle röra mig till Sirocco tillsammans med Alisya men det blir nog tyvärr inte så längre (tyvärr!!) Idag har jag inte rört kylskåpet på hela dagen, ännu ett tecken på att jag är allvarligt sjuk. Känns som jag gått ner 10kg eftersom jag bara druckit vatten under Sanna hemska måndag. Träningen som jag tagga inför blir det inget av eftersom jag är så pass sjuk. Nu vill jag berätta för er vad jag ska göra denna veckan! Jo jag ska plugga hemma tisdag och onsdag sen är vi lediga på torsdag och då ska jag preliminärt spela match och senare kolla på Kinanders match och sen hem för att plugga vidare! Fredag får bli lite plugg på morgonen och sen ut och hitta på något, på kvällen vill jag nog bara sitta och kolla på en bra film helt ensam (trivs bäst så nu för tiden). På lördag är jag nog pigg igen så det får bli en träningsdag ute i skogen tillsammans med Adelina eller själv med mina löpare skor. På söndag blir det ännu mer träning och på måndag blir det bara chill innan skolan på tisdag! Med andra ord har Wieselgrensskolan studie dag på måndag. Nu ska jag röra mig in på badrummet, känner att jag behöver spy.

image description


Även om livet kan verka svårt är det faktiskt väldigt enkelt. Om man bara lever livet rätt!

Sitter i skolan nu efter en otrolig jobbig morgon. Eftersom jag somna så sent som jag gjort igår så var det svårt att gå upp i morse, inte nog med det så har hela min dag startat dåligt. När jag gick upp så hade någon förstökt att sno våra cyklar men inte lyckats med andra ord (dåliga tjuvar) Ute på gatan har vi blommkrukor med en massa blommer i som får än att tänka på sommaren. Men helt ärligt? Tror ni inte att någon sparkat sönder dom. Det är verkligen inte min dag som jag sa innan i mitt inlägg men man får ta allt som det kommer. Nu sitter jag på min svenska och har det så jävla tråkigt! Adelina är sjuk och det gör ju inte dagen så mycket bättre! Ett plus i kanten får bli att det är mat om bara en liten stund, funderar fortfarande på varför jag fått smeknamnet (tjockmolle) av pappa. Idag blir det bara absolut inget mer än plugg! Har så mycket att göra för att få ha ett kul sommarlov tillsammans med mina fina vänner! Imorgon är det tisdag och det menad med träning, träning som feta lilla jag verkligen behöver. Juste!! Måste verkligen berätta att Donika gjorde min dag. Jo jag ringde henne för jag var lite rädd när jag gick till skolan, så sa Donika ''Belinda vänta rektorn ska ta upp mig poå senen nu'' Jag bara ''Jaha och varför ska han det?'' Hon bara ''För jag har räddat en cp-unge'' Jag bara ''Jaha, vad gjorde du då?'' Då förvänta jag mig liksom att hon typ räddat hennes liv eller typ hjälpt henne med något extremt. Vill ni veta vad Donika svara? Jo ''Hon kissa på sig, så hjälpte jag henne'' Jag dog av skratt! Jag förstår inte varför man samlar hela skolan och tar upp Donika på senen för att berätta för alla att någon kissat på sig och att Donika hjälpt denna tjej då? Liksom hallå. Men nu är det dags för mig att sköta min skola!


Människor är som pusselbitar - det finns alltid två som hör ihop!

Idag vakna jag av att Alisya väckte mig (som inte alls var roligt). Hon hota mig faktiskt, kan tyvärr inte berätta med vad. I alla fall så hade vi en toppen helg tillsammans och nu har vi en rolig vecka att längta till med varandra. Jag och Alisya ska förmodligen gå på sirocco tillsammans och om det bara blir jag och Alisya ska vi sova hemma hos henne efter som jag nyss bestämde. När Alisya hade gått hem så gick jag och la mig igen, kunde tyvärr inte sova eftersom att hon tog hela täcket under natten (!!!) Efter jag fått sova ut vaknade jag pigg och glad för att sedan röra mig ut i det underbara vädret och ta en massa ego bilder. Idag kände jag mig allmänt äcklig av någon konstig anledning! Hade typ någon finne på pannan och jag bara var allmänt lökig. Så jag gick in för att duscha igen! Okej helt ärligt nu? Tycker ni ens det är roligt att läsa om mitt liv och mina onödiga meningar som tillexempel ''Hade typ någon finne på pannan och jag bara var allmänt lökig'' Nej för helvete känns som jag sitter här och skriver med mig själv. Jag avslutar inlägget med att jag gick och köpte glass nyss!


Det som lever får alltid se vad livet har att bjuda på

Eftersom jag inte berätta om vad som hände under fredagen eller lördagen så tänkte jag berätta det nu. På fredagen köpte jag och mamma en massa träningskläder till mig som verkligen behövdes. Under lördagen städa jag mitt rum duscha och packa min väska för att sedan möta Alisya. Hela min fredag kväll tillbringa jag med Alisya. Jag gick till henne redan vid 16.30 vi tjocka oss och prova en massa kläder inför kvällen, på kvällen stack vi till Carolines tjejkväll där vi träffade på (Caroline, Felicia, Alicia, Matilda, Mia, Helen och Sara) Vi åt och drack en massa gott. Jag och Alisya röde oss sedan hem till mig för att sova här. Hemma hos mig tjocka vi oss hela kvällen med bland annat chip och sprite (jag och Alisya kan nog dö för sprite) sen blev det en massa tjejsnack och en himla massa slagsmål och jag hoppas mina slag gjorde ont Alex. Juste om ni nu undrar vem ”Alex” är så är det Alisya, vet faktiskt inte var jag fått det ifrån men så fick det bli. Jag fortsätter denna dag i mitt nästa blogg inlägg

image descriptionimage description


Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut

Orkar verkligen inte skriva om dagen fast jag skratta så jag trodde jag skulle dö. Skriver bara lite som hänt efter mitt sista blogg inlägg! Pappa kom hem och vi möblera mitt rum och sen kom till Alisya till mig runt klockan 17.00 och vi snacka om det mesta tillsammans, hon förstår mig och det är så lätt att prata med henne om allt. Efter en timme kom Donika och Diellza också till mig (albanerna) ni kan själv tänka er vilket ljud det blir med tre albaner och en turk i samma rum. Vi satt och snacka alla fyra om det mesta, tjejerna planera in helgen tillsammans och så. Sen var det dags att röra sig mot träningen och gud vilken runda dit har inte skrattat så mycket på ett par dagar. Jo det räcker med att säga att (Alisya och ekorrar passar inte bra tillsammans. Donika och min jacka runt planen var inget vidare heller)! Nu ligger jag här och väntar på att få sms från Arber som jag inte fått på hela dagen, känns inte bra. Mitt liv är så bra det kan bli så jag avslutar med att skriva "love life"


''Tala alltid sanning om du inte kan säga en bra lögn''

Kom nyss hem från en jätte bra dag! Sanna Effie och jag gick från västergård till Mc för att äta mat. Efter det hämtade Sannas mamma oss och körde mig hem. Vill ni veta vilken fantastisk pappa jag har? Jo han måla mitt rum under tiden jag satt och åt med mina fina kompisar. Idag är det träning som jag verkligen ser framemot men innan träningen kommer Alisya hit. När hon kommer blir det tjejsnack! Men det första jag ska göra innan något annat så är det att sätta in mina saker på mitt rum. Har faktiskt inte alls mycket att skriva om idag, jo det kanske jag har. I alla fall så måste jag berätta vilka fantastiska vänner jag faktisk har! Imorgon är det fredag och med andra ord helg (!!!) helt fantastiskt. Imorgon ska mamma och handla lite sportsaker till mig under tiden jag har match. Hon ska köpa (strumpor, trosor, träningsväska, springbyxor, joggingskor och en massa tjocktröjor) kan bli en del till. På lördag ska jag träffa hela ligan och vi ska ut och mysa på kvällen med tjejsnack grill och ja en del till. Nu är det dags för mig att lämna datorn.




Ju längre du sover, ju kortare blir livet.

Kanske borde jag blogga mera? Just nu finns det inga ord som kan förklara min glädje! Allt är verkligen som det ska vara, dock en massa ändrade planer men det känns bra faktiskt. Nu ligger jag och väntar på att pappa ska komma hem för när han kommer ska vi fixa mitt rum tillsammans, blir lite träning idag med. Har gjort allt mitt plugg och har inget kvar att göra. Imorgon är det torsdag och jag ska tillsammans med Nora och Adelina kolla på fotboll tillsammans. Sen träffar jag alla tjejer på fredag och det blir match då, på lördag drar man och grillar med dom bästa (Donika Alisya Diellza och en hel del till) kommer bli så mysigt! Sen på onsdag är det sirocco och dit går jag med Clara tror jag. Glömde berätta att jag och Adelina bakade något jätte gott på hemkunskapen som det kommer bild på senare! Nu måste jag ringa Arber och pratar om mina problem, han förstår mig alltid!


Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal.

Nu är jag verkligen inte på något bra humör! Nästan så att jag skulle kunna döda någon nu. Denna dag har inte alls varigt bra allt från bråk till skola gör mig bara körd i huvudet. Vissa av mina vänner är överkänsliga, vissa är falska och vissa bara allmänt jobbiga. Det är allt detta som leder till bråk, men det får man ta och leva med. Idag var jag i skolan och arbeta inte alls mycket. Efter skolan gick jag hem direkt, eller nej juste.. Han bråka med Emelie innan jag stack! Men när jag kom hem körde pappa och jag till Ikea för att hämta min nya säng! (happpy tjej). Idag är det en månad tillsammans med mitt hjärta, är så glad tillsammans med honom. Ikväll blir det inte så mycket gjort (tre tv program som måste följas dock!) sen blir det ett samtal till min älskling så jag kan somna gott ikväll. Imorgon är det en speciell dag för mig och Adelina! Vet ni vad det speciella med dagen för oss är? Jo vi har hemkunskap. Efter skolan ska jag och pappa måla mina väggar på rummet, avslöjar inte hur mitt rum blir utan ni får se bilder när allt är klart! Nu är det dags för mig att avsluta blogginlägget. Puss

 


Kärlek till mina fina vänner. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra, helt ärligt.

Vilken helt underbar fredag kväll tillsammans med mina fina tjejer! Det blev inte som planerat men bra blev det till slut iallafall. Jag Alisya Donika och Diellza gjorde kvällen så skön, helt sjukt. Efter vi varigt i stan så åkte vi hem till Donika allihopa och sov där! Innan jag somna så prata jag i telefon med mitt hjärta i typ två timmar, tror det var det som fick mig att sova så gott! Vi planera helgen som kommer, vi ska ut och grilla och mysa med en masssssa fina vänner! Ikväll ska jag på kalas för min faster fyller 50år. Där träffar man Lukas och Caroline som jag inte träffat på så länge! Iallafall så gör jag ett blogg inlägg lite senare och skriver med mer detaljer. Puss


Kolla aldrig högre än du kan se.

Kan inte mer än säga att det är underbart att ligga här hemma i solen och sola när man är sjuk! Vaknade samma tid som min bror med andra ord klockan 07.30. Har gjort en massa under den tiden. Vill ni veta vad? Jo jag har pluggat, solat, ätigt och städat mitt äckliga rum. Jag kan återgå med varför jag sa just (äckliga rum) senare. Idag kommer jag få en massa gjort och det känner jag på mig redan nu. Är på toppen humör och måste bara berätta viken underbar kompis (Adelina) jag har! Fan vad go den tjejen är! Idag ska hon cykla hem med min läxa efter skolan eftersom jag inte är i skolan (äkta bror). Sa jag inte att jag kommer få mycket gjort idag? Får göra det mesta idag eftersom jag inte kommer vara hemma under helgen. Juste!! Ska återgå till mitt såkallade (äckliga rum). Jag har bytt rum med min mamma och pappa eftersom att deras rum var så mycket större än mitt och så har dem ett stort fönster och en stor fönsterkarm såklart! Med andra ord är det exakt så jag vill ha det, men det jag då inte visste var att bakom deras säng på väggen är då en gul fläck som kom av att sängen dragits mot väggen. Det ser verkligen ut som typ någon pissat på väggen eller liknande, men en sak är bra! Jag ska måla om hela skitet på fredag nästa vecka tror jag det blir. Innan jag avslutar mitt blogginlägg måste jag ju berätta att jag fyller år om 21 dagar! Grattis till mig själv (typ)

image description


Vi är aldrig mer missnöjda med andra än vad vi är missnöjda med oss själva.

Var bara tvungen att berätta att jag har börjat äta frukost! Det hjälper mig en massa faktiskt!

1. Jag tänker mycket bättre i skolan.
2. Tränar bättre på fotbolls träningar.
3. Jag äter inte lika mycket om dagen.
4. Jag har slutat små äta.
5. Jag är så mycket piggare om dagen!


image description
image description


Mitt liv är det jag gör det till. Sköter jag skolan får jag för det, sköter jag inte skolan ser man ju det på hur ofta jag for gå ut.

Idag var det en helt fantastisk dag om jag ska vara ärlig (dock ligger jag sjuk i min säng nu). Igår var en helt underbar kväll tillsammans med min familj och vi hitta på en massa härliga saker tillsammans. Vill ni veta vad vi gjorde? Jo vi hade 23 grader varmt så jag och mamma solade i underkläder i maj månad och pappa klippte gräset utan tröja! Sen efter det tog pappa fram grillen och vi grillade en massa god mat. Har börjat snacka med en helt fantastisk tjej som heter Alisya jag tycker så jävla mycket om det tjejen, det är fan jag och hon som är party pinglor utan krydd. Till helgen blir de fest med tjejerna (Donika, Alisya och Diellza) kidnappade killen Erblind med såklart! Men iallafall ska jag återgå till gårdagen som var så underbar. Låg och smsa en bra stund med Alisya och vi planerade hela helgen tillsammans allt mellan himmel och jord, det var saker som tillexempel vad vi ska ha på oss, vem vi skulle vara hos innan festen och vem som ska köra oss och vem som ska hämtar oss. Måsta bara säga det igen (hon är så jävla härlig) jag ser fan mig själv i henne. Iallafall så kan jag ta och berätta om min dag idag! Jo jag gick till skolan och kom faktiskt i tid för en gångskull, när klockan blev elva lämnade jag skolan eftersom jag kände mig dålig. Med dålig menar jag sjuk. Arber följde med för att sjukanmäla mig och det gjorde vi innan vi lämna skolan tillsammans! Arber som också skulle hem efter nationella följde mig en bit och det var så mysigt, vi höll hand hela vägen till parken och så stanna vi i parken och la oss på gräset för att sola och bara vara med varandra. Eftersom att jag nu var så sjuk så tvinga jag Arber att klia mig på ryggen och det gjorde han!! Efter en lång förmiddag på gräset med mitt hjärta kan jag inte mer än må bra (fast att jag är sjuk). Imorgon blir det ingen skola för mig det får bli plugg hemma eftersom jag är sjuk som jag sagt 101 gånger, Arber lär nog också vara sjuk imorgon. Nu är det dags för mig att gå ut och mata min kanin sen sätta mig i solen dom sista minuterna och sen ska vi grilla något gott lovade pappa mig mamma och Anton! Puss på er mina fina läsare

image descriptionimage description


RSS 2.0