Männsikor är som pusselbitar - det finns alltid två som passar ihop

image descriptionimage description


Kvinnor kör bättre än män, för de slipper hålla ögonen på de kurvor som sitter bredvid dem.

Igår blev det en lång och härlig kväll tillsammans med tjejerna! Vi rörde oss mot stan vid klockan 20.00 och träffade dom andra. Det var en sjukt rolig kväll med kvällen sluta inte alls lika kul! När klockan blev 00.00 var det dags för oss att röra oss hem, när vi kom hem var klockan kanske 01? Donika sa att pizzeriorna hade öppet till 04.00 och det trodde ju vi på! Men nej det hade dom ju inte. Vi var så hungriga så vi satt och kolla på bilder på mat och höll verkligen på att dö! Jag somna redan vid 03.00 och de andra somna typ vid 06.00! Jag kan säga så mycket som att jag sov som en kung med det fetaste täcker och kudden fast vid deras fötter. Men bättre att sova så än utan täcke och kudde eller vad säger ni tjejer? Ikväll blir det stan igen med samma folk (men ikväll så ska vi köpa maten på väg hem!!)

image description


Om jag vore du så skulle jag lägga mer tid på mig själv och mina problem och låta andra lösa sina själv

Men hej puddingar! Allt bra med er? För själv är det helt fantastiskt. Skolan för mig går strålande och det är jag verkligen super glad över! Har gjort matte prov, so prov, idrottsprov och fysikprov inte nog med att jag gjort dom så klara jag alla också (stolt tjej här!!) om ca 20 dagar blir jag 15 år och ser så mycket fram i mot det, min födelsedag fyras väl med mina närmaste. Just nu ligger jag i min säng och funderar på vilken bild jag ska avsluta detta blogginlägg med, tror det blir på mig och någon fin vän eller liknande. Idag blev det en lång dag i skolan och efter skolan somna jag i soffan, mamma väckte mig och vi gick för att sola tillsammans (brun som fan) okej nu ska jag sluta krydda! Orkar faktiskt inte skriva mer via min mobil, säger som så att jag ska träna imorgon så vet inte om det kommer finnas mycket att skriva om morgondagen! Det blev en bild på självaste tränings puddingen


Tycker om dig för mycket

Hej mina underbara läsare! Ligger just nu i min säng och har jätte mycket mens värk. Idag var jag i skolan och det gick bra för det mesta, hade dock kvarsittning. När jag var på väg hem med grabbarna skratta jag så jag höll på att dö utan krydd, tack för ni gjorde min dag. Nu ligger jag i min säng och taggar till morgondagen som kommer blir super bra! Skulle stannat hemma imorgon kanske? Men måste faktiskt få en hel del gjort i skolan. Har träning imorgon både i skolan och på kvällen! Saknar Adelina och det vet jag faktiskt inte varför jag gör, liksom hon har bara varigt borta en dag? Här får ni en gullig bild på min älskling när han sover


Dagens fulaste men absolut skönaste kläder. Vem fan bryr sig? Helt ärligt..


Ikväll blev det mysbak tillsammans med min underbara mamma. Godnatt

image description

Lev dagen som den kommer. För dagen som gick kommer inte tillbaka.

Idag har jag faktiskt gjort mycket helt själv. Jag satt i solen en stund och läste ur min bok (den osynlige) och boken är så otroligt dålig! Efter det gick jag in och tog ett bad det var så fantastiskt skönt! Sen gick jag vidare in till min säng för att vila inför morgondagen! Idag har jag dock inte ätigt så jätte mycket mer än lite dillchips. Fick en fråga innan angående matchen mot Nike igår och om jag säger så ''vi skulle vunnit matchen''. Det blev kaos igår, vi som sagt mötte ett fantastiskt lag (Nike) och matchen sluta 2-2. Dem tre sista minuterna sluta allt så fel! Jo en i vårt lag hade bollen och skulle göra mål, så gick Nikes målvakt ut för att ta bollen från vår spelares fötter. Det sluta med att målvakten knäckte 3 tänder och spelaren i vårt lag fick åka till akuten för att ta en spruta i benet. I alla fall så har jag inte pluggat än och det är dags att börja göra det nu.

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.




Behöver biljetter till port61. Ni som säljer kan höra av er till mig!

Ligger i soffan och är så sjuk så jag inte vet var jag ska ta vägen. Men det är faktiskt mysigt att vara sjuk enligt mig. Vill ni veta varför jag tycker det? Jo för jag kan kolla på barnprogram hela dagen och inte nog med det så köpte mamma frallor till mig i morse. Anton är också sjuk, eller sjuk och sjuk vet jag inte han stör mest här hemma just nu. Idag fixa jag lite på instagram och ni får gärna följa mig (bellepelle). Vilket jävla namn istället! Idag blir det bara mys framför tv:n och lite plugg senare. Inför veckan har jag inte bestämt mycket mer än träning plugg och sen skulle jag köpa två biljetter till port61, någon som vill bli av med sina biljetter kan ju kontakta mig. I helgen ska jag träffa Arber och dra till port61 en runda med tjejerna. Bloggar mer sen! Puss


When it hurts to look back, and you're scared to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there

Nu är snart min dag slut och jag har fått mer än mycket gjort. Försökte göra en ny facebook men det gick ju bara åt helvete. Detta blir mitt sista inlägg för idag, eller iallafall från datorn. Nu tänkte jag gå upp och ringa Arber och sen ska jag lägga mig och vakna vid nio. Vill ni veta varför jag ska lägga mig nu? Jo för att när jag vaknar så är jag pigg och kan vara vaken länge ikväll. Imorgon ska vi spela match mot Nike, kommer bli en tuff match och jag tror faktiskt vi kommer att förlora. Men jag hör av mig senare ikväll/natt.




Veckans hiss och diss



Veckans stora hiss blir bandå från Gina Tricot. Det är något jag använder mycket, och tycker den är så otroligt skön. Brukar använda den mest efter träning eller när jag sover & under min morgonrock. Det är nog ett av mina bästa köp, och därför har jag sju stycken (rosa lila svart orange ljusrosa gul & vit). Rekomenderar verkligen er tjejer som hatar bh-band osv..

Veckans fetaste diss får faktiskt bli Iphone hörlurarna. Har nyss fått en Iphone 4s och är toppen glad (men..) det har ju sina för och nackdelar. Det jag använder min mobil till är ju mest sms, facebook, bilder & musik. Fick ett par hörlurar till och det gillade jag ju tills dem blev helt konstiga, dem är vita och helt vanliga och så fula! Vet inte varför men dom får mig att bita på dem hela tiden. Fete dissar dessa hörlurar!


En gång ska du vara en av dom som levde för längesedan

Gud vad kul att vara inne på datorn nu efter en månad typ. Eftersom att jag fick min saknade iphone 4s så är det den som gäller. Nu eftersom jag är inne via datorn så kollar jag på bilder och hittar en himla massa bilder som jag inte ens vet vem som tagit. Är så glad och vill ni veta varför? Jo för jag har typ 100 läsare de dagarna jag inte ens bloggar! Det kanske inte alls är mycket för er men 210 följare varje dag är faktiskt jätte bra och själv är jag toppen nöjd. Eftersom jag vill ha flera läsare ska jag börja blogga varje dag, sen ska jag börja med hiss/diss med. Här har ni en super het bild på mig som jag inte vet vem som tagit.


Fyll inte livet med dagar fyll dagarna med liv!

Tror aldrig jag varigt så här trött som jag är just nu. Idag skulle det bli en lugn dag och jag skulle få så mycket gjort, plugga bland annat. Men jag har lärt mig tillräckligt av dagen idag och tänkte lära er saker ni inte ska göra som jag själv gjort i dag:

1. Gå aldrig ut för att hämta posten i pyjamas, för det kan cykla förbi en massa snygga killar
2. Gå sakta men säkert i trappan så du inte rullar som en boll ner för 30 trappsteg
3. Kasta aldrig din mobil i sängen för antingen missar du sängen eller så träffar du väggen

Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta men jag kan säga så mycket som ''när jag trilla ner för trappan grät jag''. Iallafall så vet jag inte om jag vill gå till stranden ikväll och ta lite fina bilder tillsammans med en fin vän eller något, vet inte ens varför jag bloggar nu? Jag som hade så ''mycket'' att göra.


Om man talar sanningen behöver man inte anstränga sig efteråt för att komma ihåg vad man sagt.

Igår tog jag inte min tid att blogga eftersom jag hade fullt upp. Är så ledsen eftersom att jag färga mina ögonbryn och det gick åt helvete. Idag är det lördag och det blir inte så mycket gjort mer än lite plugg, städa mitt rum och sola solarium som faktiskt behövs. Brukar alltid säga ''ska sova tidigt ikväll eftersom att jag ska ha match imorgon'' och det tänkte jag nyss skriva med, fast då ljuger jag. Igår var det en toppen kväll och jag kunde inte mer än älska mitt liv! Jag klarade proven i skolan och jag träffade min bästa vän på kvällen, en mysig eftermiddag hade vi tillsammans. Tanken var först att jag skulle röra mig till Olympia och kolla på Hif-Eskil för det lova jag Jonathan men jag orkade inte! Hörde iallafall att matchen sluta 6-0 till Hif bra spelat! Nu är det dags att börja göra sina såkallade ”sysslor”. Puss



Lyft ansiktet mot solen då ser du inte skuggorna.

Hej mina fina vänner! Hoppas verkligen att ni orkade läsa mitt inlägg som jag skrev igår. Iallafall så är det så att jag nyss kom hem från min träning, kändes inte alls som ett bra pass och är inte alls nöjd med min insats. Idag är jag verkligen inte alls på humör fast att jag borde vara världens lyckligaste. Men vi alla har våra dagar! Imorgon är det fredag och det blir nog så att jag träffar Caroline eller Arber en stund, vet inte vad som händer i helgen än. Ville också berätta att jag klara mitt matteprov idag och jag är så stolt över mig själv. Nu har jag börjat blogga och är faktiskt så glad (happyface) till max. Puss


"Du har två öron och en mun för att du ska kunna höra mer än du själv pratar"

Känner mig så arg över så mycket olika saker, det kan vara saker mellan himmel och jord. Är så arg så jag vet helt ärligt inte var jag ska börja? Jo vi börjar med att snacka om mina "vänner". Jag har en vän som faktiskt kom mig närmre och närmre för varje dag som gick, ni vet en sån som man tycker mycket om och vill inte mer än träffa denna vännen så ofta det går? Jo jag träffa henne för inte så många dagar sen och vi satt och prata om våra problem och mitt kärleksliv. Hon stöttade mig och fick mig att må som en tupp, men sen efter två dagar så svek hon mig så jävla hårt. Men jag bestämde mig för att ge henne en ärlig chans. Alla säger ju "alla gör misstag" men för mig gör man bara samma misstag en gång, det är just det hon inte gjort. Men iallafall så har jag gett henne en chans till för att bygga upp vår vänskap eftersom att jag tror vi kan ha så roligt tillsammans. Finns mycket folk jag stör mig på nuförtiden och en massa skit snack vart man än går, men det får man ta och leva med. Iallafall så kanske jag ska börja ta upp dem bra sakerna nu? Ja det ska jag göra nu iallafall. Jo jag mår faktiskt bra annars, har toppen vänner som jag älskar över hela mitt hjärta och en jätte fin pojkvän som jag tycker så mycket om. Jag och Emelie är tillbaka till varandra igen och sen har jag hittat tillbaka till Caroline med. Börjat träffa Daniella och Nora det känns bra tycker jag. Jo tillbaka till "pojkvän" så har jag världens finaste kille, Arber. Vi blev tillsammans 7 april och han gör mig mer än glad. Den jag saknar mest just nu är Clara tänker på henne mer än ofta! Har inte bloggar på den senaste veckan eftersom jag haft så mycket att göra, så mycket så jag fan fått ont i magen av all stress. Jag har varigt med Nora, Matilda, Daniella, Adelina, Caroline, Emelie och grabbarna. Har inte blivit mycket till fest den senaste veckan, la min tid på mina skolarbeten och mina vänner. Jag var i Norge med familjen och hälsade på min släkt, roligt kanske det inte var men "mysigt" med andra ord. Shoppat har jag med gjort och sen är jag överlycklig eftersom skolan går toppen för mig, hela mitt liv är toppen fina vänner, pojkvän, fin familj, skolan går bra, fått min iPhone 4s och träningen går strålande. Ska börja blogga nu varje kväll från min mobil!


Så länge man inte ger upp har man inget att förlora.

Igår sa blev det en hel dag med Adelina och grabbarna, sen träning på kvällen. Efter min träning gick jag och Nora ut vid 21.00 och gick en lång promenad och snackade som faktiskt behövdes. Efter vår promenad gick vi till Matilda och sen hem till mig alla tre, hos mig åt vi kladdkaka med sprutgrädde och hade det mysigt med lite tända ljus. När klockan blev 23.00 följde vi Matilda hem, och sen sov Nora hos mig efter. Vi kollade på film och snackade en hel del (tjejsnack). Vi vakna redan klockan 10 och kolla på tv. Sen gick vi ut och tog lite fina bilder i det fina värdet. Känns bra att vara med Nora, det var så längesen.


Hur rik man är kan man inte mer än äta sig mätt.

Har inte bloggat på en bra tag som ni ser! Det handlar mycket om att det blivit sena nätter och inte har jag haft tid för att blogga. För två dagar sen sov Adelina här. Vi köpte en massa godis och hade en sjukt mysig kväll tillsammans. Det börja med att Adelina kom, hon hjälpte mig städa mitt rum (sitta i min soffa). Efter det så gick vi för att köpa godis, läsk och chips. Vi kom hem med en massa mera, mamma hade gjort tacos till oss och vi åt som djur utan att krydda! Efter tacosen åt vi efterätt som blev kladdkaka med sprutgrädde. Efter maten fyllde vi upp mitt badkar och hämta våra fina drickor som bestod av jordgubbar och läsk. Vi satt i badet i tre timmar, åt godis och snacka om exakt allt.  Vi somna vid 04.00 efter vi kollat på en film! Dagen efter gick vi till Olympia för att träffa Nour Ali & Fahs. Vi träffade på Andre Jacob & Felix med. En underbar dag!


Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they're always there.

Nu kan jag börja blogga igen, känns som min blogg är som den ska vara nu. Och med andra ord känns det toppen att börja blogga. Idag blir det en härlig dag för mig, jag ska tillsammans med tjejerna och killarna röra mig mot olympia och spela lite fotboll och helt enkelt bara chilla. Efter det så är det dags för träning som jag verkligen längtar till efter som jag inte träffat tjejerna på en bra stund. Med andra ord blir det en toppen dag för mig och mina fantastiska vänner. Vill ni veta vad jag med ska göra? Jo jag ska ta med min camera och ta en massa bilder!


RSS 2.0